© Powered by SiteSpirit

 
oog.jpg
MarjaLeidaMarionMarieke.jpg

logo.jpg

IN MEMORIAM.

ANTOINETTE WILLEMS

11 april 1949 - Baarn 12 oktober 2018

Vanaf 1993 heeft Antoinette alle keren met de Atelierroute meegedaan. En dat op diverse locaties waar zij in de loop der jaren haar atelier had.
Allereerst op de Molenweg, bij het woonhuis. Daarna op de Noorderstraat, in een voormalige bakkerij, weer later op de Noordschil.
Om vervolgens weer terug te keren naar het oude atelier aan huis, waar zij nog 10 jaar heeft kunnen beeldhouwen. Exposeerde zij eerst uitsluitend haar eigen werk, later toonde zij ook beelden van haar cursisten, die vaak jarenlang bij hebben gewerkt.
Op 12 oktober 2018 is zij overleden.

CollageAntoinette4.jpg

HUMPHREY BENNETT

Londen, 9-5-1948 - Bussum, 28-2-2020

Humphrey Bennett was een tekenaar en illustrator uit Baarn. Bennett studeerde Commercial Art aan de North-East London School of Arts en Tekentechnieken aan de St. John Cass School of Art. Deze opleidingen waren zowel vakschool als kunstacademie. Onderwerpen in zijn werk zijn vooral bomen, model en dans.
Voor vragen over zijn werken kunt u contact opnemen met lornasimonebennett@gmail.com

CollHumphrey.jpg

PAUL OVINK

Hilversum 7-7-1943 - Baarn 11-6-2020

Paul Hans Ovink was een Nederlands schilder en grafisch kunstenaar. Paul Ovink volgde in de zestiger jaren een opleiding aan de Rietveld Academie in Amsterdam. Na een tijdlang in de reclame te hebben gewerkt werd hij tekendocent aan een school in Laren. Hij gaf schilderlessen in Frankrijk en Portugal.

CollPaul.jpg

Albert van der Heide

Overleden 10 februari 2022

Albert van der Heide schilderde landschappen en stadsgezichten, portretten, naakten. Hij maakte gebruik van watervermengbare olieverf, maar de laatste jaren was hij meer en meer met waterverf gaan werken.
De beeldend kunstenaar laat zich in zijn werk inspireren door schilders als William Turner, Claude Monet, Emile Nolde, Mark Rothko en Gerrit Benner; en tijdgenoten als Jeroen Hermkens en onze Baarnse plein air schilder Peter Altena; en voor aquarel Johan Meeske, Erwin van Zijl. Albert van der Heide nam sinds 2005 deel aan de Open Atelier Route Baarn.

AlbertIM.jpg

top